Gedurende mijn werkzaamheden als gedeputeerde van de Provincie Limburg worden er geen opdrachten aangenomen.
Get Social With Us
OURnrg | MEDIATION
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

MEDIATION

Soms komen partijen er samen niet uit. Niet alleen bij de opzet van noodzakelijke projecten maar ook in de uitvoering van projecten. Projectmediation biedt een uitkomst om de doelstellingen te behalen en schade te voorkomen.

Projectmediation kan uitkomst bieden zodat projectdoelstellingen weer worden gehaald. Hierbij faciliteer ik met een scala aan mediationtechnieken plus brede ervaring in projectmanagement, zodat gewerkt kan worden naar oplossingen die beide partijen ondersteunen. Het mediationtraject start nadat een mediationovereenkomst is gesloten. De afspraken, oplossingen en ieders rol daarin worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Gemiddeld genomen wordt een traject binnen 4 sessies afgerond.

 

Naast externe mediator werk ik ook als interne mediator. Voorbeelden zijn reorganisaties en ontvlechtingen van organisaties, waarbij conflictsituaties de voortgang verhinderen.

Alles wat wordt gedeeld, uitgesproken en afgesproken is vertrouwelijk. Niets wordt gedeeld met anderen, tenzij jullie als mediation partijen dat vooraf hebben aangegeven en dat hiervoor instemming is gegeven van de andere partij.
Vertrouwelijkheid is cruciaal om een geborgen omgeving te creëren waarbinnen het veilig is om de gerezen problemen te bespreken en samen tot oplossingen te komen. Deze vertrouwelijkheid wordt vastgelegd in de mediationovereenkomst.

 

Mijn passie ligt in de verduurzaming van de energievoorziening van onze wereld. Op dit gebied heb ik buitengewoon veel kennis en ervaring. Als energiecoördinator en later projectmanager Nieuwe Energie bij de gemeente Heerlen heb ik vele projecten geïnitieerd en tot uitvoering gebracht. Daarnaast heb ik als leidinggevende gewerkt bij een center of expertise op het vlak van verduurzaming. Ik ken de struggles die partijen ervaren bij innovaties in verduurzaming van de leefomgeving. Ik wil me inzetten om met behulp van mediation, de energietransitie versnellen.

Ik heb 25 jaar ervaring met projectmatig werken. Ik initieerde diverse projecten, werkte ze uit, zorgde voor financiering en als er problemen rezen loste ik deze op. Ik bleef altijd koersen op het behalen van de doelen en de deliverables. Voorbeelden van projecten zijn:

– Mijnwater (initiator, founder, projectmanager EU-project mijnwater 1.0)
– BIHTS (founder, auteur businessplan, uitvoerder onderdeel CoE)
– TIORC (initiator, auteur aanvragen en contracten, adviseur)
– EURL3A (projectmanager EU project)
– DCHT (initiator en projectmanager)
– Train4SmartServices (organisator, auteur voorstel EU-project)
– Blockchain4prosumers (initiator, auteur eerste projectvoorstel)
– DC-flexhouse (initiator, mede-auteur aanvraag, projectmanager eerste fase)