Gedurende mijn werkzaamheden als gedeputeerde van de Provincie Limburg worden er geen opdrachten aangenomen.
Get Social With Us
OURnrg | OURnrg
18629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18629,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over OURnrg

  • technische en juridische opleiding
  • meer dan 25 jaar ervaring in het bedenken, opzetten, financiën organiseren, uitvoeren en afhandelen van projecten met publieke en private partijen
  • realisatie van nieuwe rechtspersonen
  • oplossen van conflicten bij projectinitiatieven en in uitvoering van projecten

 

Het mijnwaterproject in Heerlen is hiervan een voorbeeld. Dit project (nu bekend onder Mijnwater 1.0) heb ik bedacht, opgezet en uitgevoerd.

 

Ik heb 24 jaar bij de gemeente Heerlen gewerkt. Ik doorgrond politiek-bestuurlijke krachten en kan  deze combineren met inhoudelijke aspecten in projecten en processen. Het merendeel van de projecten die ik heb opgezet en uitgevoerd liggen in het veld van duurzame energie, maar ik heb ook projecten op het vlak van digitalisering en smart services opgezet.

 

Als mediator ben ik, met deze kennis en ervaring, in staat om partijen te ondersteunen wanneer door conflicten projecten niet kunnen worden opgezet of de doelstellingen in lopende projecten niet worden behaald.